BaumannPerfecta - Automatické řezací systémy na míru

BaumannPerfecta - Automatické řezací systémy na míru

Kontaktujte nás pro cenu

Umístění:Čestlice, Česko

neboZavolejte +420 222 512 626

Popis

Chytrá řešení pro váš proces řezání

Střásací a řezací systémy tak individuální jako vaše požadavky.

 

Představením prvního a stále jediného plně automatického systému pro střásání a řezání na světě nastavuje baumannperfecta nové standardy v postpressu. Nabízíme automatizační řešení v různých fázích rozšíření pro digitální tisk, komerční tisk, online tisk, obalový tisk a tisk etiket, modulární a škálovatelná – tedy pro všechny oblasti tisku a každou velikost společnosti. Od jednoduchého zvedáku stohů až po plně automatizované a propojené kompletní řešení.

 

Naše moduly jsou navrženy tak, aby je bylo možné používat jak offline v individuálním provozu, tak i inline, tedy jako systém, v nejrůznějších kombinacích. S první komponentou položíte základ pro další expanzi v budoucnu. Podporujeme vás hned od začátku společným, individuálním vývojem koncepce, přizpůsobené vašim požadavkům, přáním a plánům do budoucna. Modulární koncepce spolu s naším know-how a dlouholetými zkušenostmi v polygrafickém průmyslu vám zaručují rychlé časy vývoje řešení na míru.

 

Hledáte nové nápady pro optimalizaci postpressu?

 

Pak se pojďme společně podívat, zda dokážeme váš proces řezání zefektivnit pomocí moderních technologií. My a naši místní zástupci vás rádi podpoříme, abyste zůstali konkurenceschopní nebo mohli svůj náskok rozšířit. Přesvědčte se sami, co je dnes možné s moderními technologiemi. Srdečně vás zveme na živou ukázku – na místě u nás nebo virtuálně na VIP videokonferenci s živým připojením v našem showroomu – také s vaším vlastním testovacím materiálem.

 

 

Specifikace

StavNový